Over ons

Dé intermediair tussen

opdrachtgever en professional

In onze visie spelen de professionals van Bobeldijck een belangrijke rol

Onze visie formuleert de twee kerndoelen van Bobeldijck Vastgoed. Enerzijds het leveren van uitstekende dienstverlening, anderzijds het bieden van uitdagend werk gecombineerd met de mogelijkheid tot optimale zelfontplooiing.

Naast deze kerndoelen, hechten wij ook veel waarde aan snelheid en flexibiliteit. Snelheid in het voorstellen van de juiste kandidaten en in de communicatie met de opdrachtgever. Flexibiliteit door het meedenken aan oplossingen en het bieden van goede alternatieven. 

In onze visie spelen de professionals van Bobeldijck Vastgoed een belangrijke rol. De kwaliteit van de dienstverlening wordt immers bepaald door de kwaliteiten van de mensen die het werk verrichten. Daarom werken wij uitsluitend met uiterst capabele en leergierige mensen. Mensen die graag het optimale uit zichzelf willen halen. 

Wij zijn ervan overtuigd, dat met deze instelling de perfecte match tussen opdrachtgever en professional gerealiseerd wordt.

Uw werk, is ons werk

Een persoonlijke Quote

Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.

John van Boxtel

Directeur & Eigenaar