BaG

Basisregistratie

Adressen en Gebouwen

De Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is een registratie waarin gemeentelijke basisgegevens over alle gebouwen en adressen in Nederland zijn verzameld. Deze gegevens worden per gemeente ingewonnen en uiteindelijk centraal verzameld in een Landelijke Voorziening BAG (LV BAG). De LV BAG wordt beheerd door het Kadaster. Zij stelt de gegevens beschikbaar aan organisaties met een publieke taak, bedrijven en particulieren. 

De BAG biedt een hoogwaardig overzicht van alle gebouwen en adressen in heel Nederland. Een goede kwaliteit van de gegevens in deze basisregistratie is essentieel voor een goede dienstverlening van de overheid. Organisaties met een publieke taak zijn verplicht tot afname van de gegevens uit de BAG en hebben een meldplicht wanneer zij op foutieve gegevens in een basisregistratie stuiten. 

Dienstverlening

wat we voor u kunnen betekenen

Bobeldijck Vastgoed heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om uw organisatie te ondersteunen bij het beheren, onderhouden en verbeteren van de kwaliteit van de BAG. Denk hierbij aan de volgende dienstverlening:

Heeft u behoefte aan een sparringpartner op niveau of tijdelijke ondersteuning bij het beheren of verbeteren van de BAG? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We adviseren u graag.