BaG

Basisregistraties

Adressen en Gebouwen

De BAG is een registratie waarin gemeentelijke basisgegevens over alle gebouwen en adressen in Nederland zijn verzameld. Deze gegevens zijn verzameld in een Landelijke Voorziening (BAG LV) en wordt beheerd door het Kadaster. Zij stelt de gegevens beschikbaar aan organisaties met een publieke taak, bedrijven en particulieren. 

De BAG biedt een hoogwaardig overzicht van alle gebouwen en adressen in heel Nederland.De basisregistraties zijn essentieel voor een goede dienstverlening van de overheid. Daarnaast zijn  alle organisaties met een publieke taak verplicht tot afname van de gegevens uit de BAG en hebben een terugmeldplicht als zij op eventuele fouten in de basisgegevens stuiten.

Dienstverlening

wat we voor u kunnen betekenen

Bobeldijck Vastgoed BV, heeft alle kennis en ervaring in dienst om uw organisatie te ondersteunen bij het beheren, onderhouden en verbeteren van de kwaliteit van de BAG. Denk hierbij aan de volgende dienstverlening:

Heeft u behoefte aan een sparringpartner op niveau of tijdelijke ondersteuning bij het beheren of verbeteren van de BAG? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We adviseren u graag.