John van Boxtel
Bobeldijck Vastgoed detacheert professionals op de vakgebieden Basisregistraties, Belastingen / WOZ, Gegevensbeheer en Vastgoed en is gespecialiseerd in het leveren van adviesdiensten voor (lokale) overheden. Daarnaast verzorgt Bobeldijck Vastgoed vakgerichte opleidingen, zoals diverse BAG- en WOZ-opleidingen en trainingen.

John van Boxtel is directeur van Bobeldijck Vastgoed. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van deze jonge en energieke organisatie. Naast zijn ruime ervaring als Manager Vastgoed, heeft hij tevens veel ervaring opgedaan in het coördineren van de afdeling Belastingen / WOZ en het ondersteunen bij de implementatie en beheren van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen bij een aantal gemeenten. Gelet op deze jarenlange ervaring en opgedane vakkennis wordt hij regelmatig ingezet als docent bij WOZ- en BAG-opleidingen.

VISIE
Bobeldijck Vastgoed is dé intermediair tussen opdrachtgever en professional.

De visie van Bobeldijck Vastgoed is eenvoudig: dé intermediair tussen opdrachtgever en professional zijn. Deze visie formuleert de twee kerndoelen van Bobeldijck Vastgoed. Enerzijds het leveren van uitstekende dienstverlening, anderzijds het bieden van uitdagend werk gecombineerd met de mogelijkheid tot optimale zelfontplooiing.

Bobeldijck Vastgoed werkt uitsluitend met goede mensen, waardoor wij de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Naast dit kwaliteitsdoel, hechten wij ook veel waarde aan snelheid en flexibiliteit. Snelheid in het voorstellen van de juiste kandidaten en in de communicatie met de opdrachtgever. Flexibiliteit door het meedenken aan oplossingen en het bieden van goede alternatieven. Door deze kerndoelen te combineren bereiken wij wat wij nastreven: uitstekende dienstverlening.

In onze visie spelen ook de professionals van Bobeldijck Vastgoed een belangrijke rol. De kwaliteit van de dienstverlening wordt immers (mede) bepaald door de kwaliteiten van de mensen die het werk verrichten. Daarom werken wij uitsluitend met uiterst capabele en leergierige mensen. Mensen die graag het optimale uit zichzelf willen halen. Wij hechten enorm veel waarde aan zulke mensen en doen er dan ook alles aan om deze mensen hierin te begeleiden. Onder andere door het bieden van ruime trainingsmogelijkheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Wij zijn ervan overtuigd, dat met deze instelling de perfecte match tussen opdrachtgever en professional gerealiseerd wordt.