ervaren vastgoedeconoom (ZZP) voor 28-36 uur per week

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Voor een middelgrote gemeentelijke opdrachtgever is Bobeldijck Projects op zoek naar een ervaren vastgoedeconoom (ZZP) voor 28-36 uur per week.

Functie omschrijving
U levert gevraagd en ongevraagd financieel-economisch advies op het gebied van gemeentelijk vastgoed. Het opstellen van vastgoedberekeningen. Mede verantwoordelijk voor de inrichting van begroting en jaarrekening van het team Vastgoed.

Overige werkzaamheden: Interne controlewerkzaamheden. Financieel bewaken van het lopende uitvoeringsprogramma. Advisering over en begeleiding van aan- en verkoop van maatschappelijk vastgoed. Advisering planning- en controlcyclus en brede advisering binnen afdeling vastgoed.

Functie eisen
U heeft minstens 4 jaar ervaring met strategisch- financiële advisering in/aan een gemeentelijke vastgoedportefeuille. U heeft aantoonbare ervaring met het opbouwen/inrichten van een gemeentelijke vastgoedorganisatie. U heeft aantoonbare ervaring met het opstellen van (ver-)huur- en exploitatieberekeningen. U heeft ervaring met de gemeentelijke administratieve systemen Planon en Key2finance (Centric).

Voorwaarden
Freelancejob voor de duur van circa 6 maanden, met optie tot verlenging. Betaling binnen 7 werkdagen.

Regio
Zuid-Holland/Utrecht.

Direct solliciteren: