ervaren vastgoedeconoom (ZZP) voor 28-36 uur per week

Voor een middelgrote gemeentelijke opdrachtgever is Bobeldijck Projects op zoek naar een ervaren vastgoedeconoom (ZZP) voor 28-36 uur per week.

Functie omschrijving
U levert gevraagd en ongevraagd financieel-economisch advies op het gebied van gemeentelijk vastgoed. Het opstellen van vastgoedberekeningen. Mede verantwoordelijk voor de inrichting van begroting en jaarrekening van het team Vastgoed.

Overige werkzaamheden: Interne controlewerkzaamheden. Financieel bewaken van het lopende uitvoeringsprogramma. Advisering over en begeleiding van aan- en verkoop van maatschappelijk vastgoed. Advisering planning- en controlcyclus en brede advisering binnen afdeling vastgoed.

Functie eisen
U heeft minstens 4 jaar ervaring met strategisch- financiële advisering in/aan een gemeentelijke vastgoedportefeuille. U heeft aantoonbare ervaring met het opbouwen/inrichten van een gemeentelijke vastgoedorganisatie. U heeft aantoonbare ervaring met het opstellen van (ver-)huur- en exploitatieberekeningen. U heeft ervaring met de gemeentelijke administratieve systemen Planon en Key2finance (Centric).

Voorwaarden
Freelancejob voor de duur van circa 6 maanden, met optie tot verlenging. Betaling binnen 7 werkdagen.

Regio
Zuid-Holland/Utrecht.

Direct solliciteren: